به گزارش روابط عمومی ادارهکل کتابخانههای عمومی مازندران، به مناسبت سالروز آغاز امامت پیشوای دوازدهم، امام زمان علیهالسّلام، محفل ادبی "رهروان حق" همزمان با هفتهی دفاع مقدس، صبح دوشنبه (3 مهرماه 1402) با حضور آیتالله محمدباقر محمدیلائینی، نمایندهی ولیفقیه در استان، سکینهخاتون مهدیانپور، مدیرکل کتابخانههای عمومی، سرهنگ محمدحسن سلامی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، سرهنگ مجید شعبانی، رئیس سازمان بسیج ادارات، مهدی معصومیگرجی، رئیس حوزهی هنری مازندران، رؤسای ادارات شهرستانها، جمعی از شاعران، کتابداران، اعضا و عموم مردم با همکاری مشترک پایگاه مقاومت بسیج باقرالعلوم علیهالسّلام و محفل ادبی ادارهکل کتابخانهها در دفتر نمایندهی ولیفقیه استان برگزار گردید.
نمایندهی ولیفقیه در صبح شعر ضمن اشاره به نقش شاعران در پاسداشت دفاع مقدس و موضوع انتظار اذعان داشت: در جمع شاعرانی هستیم که مفتخر به عنوان شاعران انتظار هستند. ما با هنر خود میتوانیم زیباییهای هشتسال دفاع مقدس را برای عموم مردم بازگو کنیم. همهی اینها افتخاراتی هستند که فرزندان این کشور در دوران دفاع، تقدیم ملّت کردند؛ ضمن آرزوی سلامتی همهی جانبازان، از خداوند مهربان، برای شهیدان، این انسانهای پاک و شریف، درود و رحمت مسئلت داریم.
محمدیلائینی با تقدیر از عوامل برگزاری این ویژهبرنامه همزمان با سالروز امامت امام زمان علیهالسّلام و هفتهی دفاع مقدس، تصریح کرد: اگر دفاع مقدس نبود، بسیاری از مسیرهای ادبی یا ادبیاتی ما به راههای دیگر کشیده میشدند که به شکر خداوند، این موضوع باارزش، موجب هدایت شاعران و هنرمندانمان شده است؛ افزون بر آن، وجود شریف و مبارک پیشوای دوازدهم، امام زمان علیهالسّلام لازمهی حیاتمان است، به طوری که با دعا، نگاه و دَم ایشان زندگی میکنیم.
وی در پایان افزود: شاعران باید قدر هنر خود و سرمایهای که دارند، را بدانند و ضمن بهرهبرداری و صرف آن، در راه درست و حفظ ارزشها، شکر این عنایت الهی را بجای آورند؛ در حالی که ممکن است بسیاری از افراد جامعه، این نعمت خدادادی را در راه ترویج باطل استفاده کنند.
مهدیانپور در این ویژهبرنامه ضمن گرامیداشت هفتهی دفاع مقدس، از وجود محافل ادبی خبر داد و گفت: ما در سطح استان ۳۲ محفل ادبی داریم که همهی آنها زیرِنظر محفل ادبی سلمان هراتی وابسته به ادارهکل کتابخانههای عمومی مازندران اداره میشود. شرکت در برنامهها و نشستهای ادبی، کتابخانههای عمومی را به یک مرکز فرهنگی ادبی تبدیل کرد.
وی افزود: اهداف برگزاری این محافل، آشنایی عموم مردم با ادبیات حماسی، غنایی و متون باارزش و یادگارهای ادبی دورههای پیشین نظیر بوستان و گلستان سعدی، دیوان خواجه حافظ شیرازی و آثار هنرمندان دیگر در عرصهی ادبی، نحوهی صحیح خوانش این آثار ارزشمند، جذب علاقهمندان بیشتر به کتابخانهها به ویژه کودکان و نوجوانان، برقراری ارتباطی مؤثر میان اعضا و هنرمندان بومی و در نهایت، تربیت نسلی فرهیخته و اهل قلم است.
گفتنی است، شاعران میثم رنجبر، علیرضا دهرویه، سیّدکمال قریشی، سیمین علیزاده، معصومه بخشنده، امیر طاهری، احمد ایرانینسب، سیّدمجید هاشمی و خدیجه آخوندی به خوانش اشعار مناسبتی خود در صبح شعر رهروان حق پرداختند و در پایان مراسم از آنان تجلیل شد.
ارسال نظر